Laat je buik kiezen!

Vanaf nu heeft de Generous Jack een verbeterd recept, en hij komt ook in een kleinere versie!

We hebben goed nieuws! Of nee… we hebben dubbel goed nieuws! De Generous Jack heeft namelijk een verbeterd recept. “Super, maar wat is dan het dubbele goed nieuws?” horen we je denken. Wel, de Generous Jack is niet meer alleen. Vanaf nu heeft hij een klein broertje: de Generous Jack Junior!

De Generous Jack

Een Maestro-burger met net dat tikkeltje meer. Én met een verbeterd recept. Je krijgt niet één, maar wel twee genereuze sneetjes rundsvlees! Er is zelfs meer vlees dan vroeger! En da’s niet alles natuurlijk. Bij de gedachte aan de heerlijke Maredsous-kaas en nog meer saus die erbij komt, begin je al te likkebaarden. Toch?

Meer weten

De Generous Jack Junior

Dat genereus zijn niks te maken heeft met formaat, bewijst het “kleine” broertje van de Generous Jack. De Junior-versie heeft ook Maredsous-kaas en veel saus, maar hier ligt maar één sneetje rundsvlees op. Ideaal voor wie een kleiner hongertje heeft, maar wel wil smullen van generositeit.

Meer weten

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!