Wij accepteren Consumptie cheques

Heb jij Consumptiecheques ontvangen? Mooi, die kan je in onze restaurants gebruiken! Wij aanvaarden de elektronische cheques van Monizze en de papieren cheques van Sodexo en Edenred.

In het restaurant kan je de elektronische cheques gebruiken aan onze bestelkiosk. De papieren versie is enkel geldig aan de kassa.  

Aan onze McDrive, kan je beide versies gebruiken. Je consumptiecheques zijn geldig tot en met 7 juni 2021.

Bij McDonald’s® staat veiligheid altijd bovenaan het menu

Afstand houden, handen wassen en desinfecteren deden we al. Maar voortaan zijn ook mondmaskers verplicht. Eet je in ons restaurant? Dan vraagt de overheid om je te registreren. Geen nood, dat maken we zo gemakkelijk mogelijk.

Meer weten

Bereid je bestelling voor met onze Wishlist!

Stel vooraf je bestelling samen aan de hand van de Wishlist en ons tijdelijk aangepast menu. Kom naar één van onze McDrives & lees deze voor tijdens het bestellen. Wat staat er op jouw Wishlist?

Meer weten

Ons menu

Om ervoor te zorgen dat onze crew veilig kan verder werken, de nodige afstand kan bewaren in de keuken en dat jij kunt blijven genieten van je favorieten hebben we ons menu tijdelijk aangepast. Maar geen zorgen, er is voor elk wat wils.

Meer weten

Geen zorgen, we bezorgen.

Je hoeft de deur niet meer uit om te genieten van onze producten. Laat ze bezorgen met onze contactloze McDelivery. Ook hier met een tijdelijk menu.

Meer weten

Download onze app

Met onze app krijg je de beste deals en spaar je punten die je kan inwisselen voor gratis producten! Bovendien zijn er regelmatig toffe extra’s, enkel voor onze app-gebruikers!