Contact

U bent op zoek naar een sponsor?

McDonald's Belgium doet op nationaal gebied in beperkte mate aan sponsoring.

Op lokaal niveau is McDonald's, dankzij het dynamisme van de Belgische franchisenemers, partner van talrijke clubs en evenementen in verschillende sporttakken.
Indien u zelf een evenement organiseert en hiervoor graag een sponsoraanvraag had ingediend, raden wij u aan om contact op te nemen met het dichtstbijzijnde restaurant in uw buurt. Het is de betreffende franchisenemer zelf die beslist of hij in het kader van zijn lokale acties op uw aanvraag kan ingaan.

Wij wensen u alvast veel succes toe met uw activiteiten en danken u voor de belangstelling die u toont voor McDonald’s.

Contacteer uw restaurant

U zoekt promotiemateriaal of Happy Meal® speeltjes voor tombola of dergelijke?

Op het hoofdkantoor beschikken wij spijtig genoeg niet over een voorraad promotiemateriaal of Happy Meal® speeltjes. Dit wordt onmiddellijk door ons distributiecentrum aan de restaurants uitgeleverd.

Indien u hiernaar op zoek bent, kan u steeds informeren bij het dichtstbijzijnde restaurant.

Contacteer uw restaurant

U denkt eraan om een verjaardagsfeestje te organiseren in een McDonald's restaurant?

Onze restaurants worden uitgebaat door franchisenemers (zelfstandige ondernemers) en zij bepalen elk afzonderlijk de condities voor de verjaardagsfeestjes die doorgaan in hun restaurant.
Wij raden u dus aan om onmiddellijk contact op te nemen met de verantwoordelijke van één van onze restaurants en die zal u hier graag meer informatie over verschaffen.

Contacteer uw restaurant

U bent geïnteresseerd in groepskortingen?

Onze restaurants worden uitgebaat door franchisenemers (zelfstandige ondernemers) en zij bepalen elk afzonderlijk de kortingen of locale acties in hun restaurant. McDonald’s België kan deze kortingen niet toekennen. Wij raden u dus aan om onmiddellijk contact op te nemen met de verantwoordelijke van één van onze restaurants en die zal u hier graag meer informatie over verschaffen.

Bovendien vindt u in onze app interessante kortingen en kan u sparen voor gratis producten. Ondek 'm nu.

Contacteer uw restaurant

U wenst informatie over onze franchiseformule?

De McDonald's-franchise: een formule die in België zeer sterk ontwikkeld is.

Alle McDonald's-restaurants in België worden uitgebaat door franchisenemers. De franchiseformule ligt aan de basis van de ontwikkeling en het dynamisme van McDonald's in België en de rest van de wereld, en dit sinds de opening van het allereerste franchiserestaurant in 1961.

Wat is een franchisenemer?

80 % van de McDonald's restaurants in de wereld wordt beheerd door franchisenemers.

Deze plaatselijke KMO-leiders zijn als ondernemer actief in hun eigen stad of regio en maken van McDonald's een echt lokaal merk. Deze zelfstandige leidt zijn eigen zaak en zet zich dagelijks volledig in bij het operationele en administratieve beheer van zijn restaurants: rekrutering, opleiding, bestellingen, boekhouding, marketing en communicatie op lokaal niveau.

Alvorens zij het beheer van hun restaurant op zich nemen, volgen de franchisenemers een intensief opleidingsprogramma gedurende 9 tot 12 maanden.

Contacteer ons

U wenst een probleem met de MyMcDonald’s app te melden.

U kan uw ervaring, probleem of klacht verzenden naar mcinfo@be.mcd.com.

Download onze app

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!

Download on the App Store Get it on Google Play