November wordt een heerlijk festijn in je app

Als je dit bericht leest kom je er snel achter dat er tal van overheerlijke deals op jou staan te wachten in de McDonald’s®-app. Dus waar wacht je nog op? Ontdek ze nu en kom er vervolgens heerlijk van smullen in alle veiligheid via afhaal in het restaurant of McDrive™️.

1 Medium McMenu® naar keuze € 6,50
1 Medium McMenu® naar keuze + 1 Big Mac® € 8
1 Medium McMenu® naar keuze + 1 Happy Meal® naar keuze € 11
9 Chicken McNuggets® € 4

Hoe een coupon inwisselen of punten sparen?

Aan de McDrive™️

Geef je bestelling door aan de bestel paal en geef aan dat je de McDo app wilt gebruiken. Rij naar het eerste raam van de McDrive™️.
Wil je een coupon gebruiken of punten inwisselen? Activeer je coupon en laat hem scannen (of geef de code die je onder de QR-code kan vinden door). Wil je enkel punten sparen? Toon dan je loyalty QR-Code bovenaan het Deals-scherm van je app en laat deze scannen (of geef de code die je onder de QR-code kan vinden door).
Haal je bestelling op aan het 2de raam van de McDrive™️. Smakelijk!

Voor afhaal aan de kiosk

Ga naar een kiosk en open jouw app.
Wil je een coupon gebruiken of punten inwisselen? Activeer je coupon en scan hem. Wil je enkel punten sparen? Scan dan je loyalty QR-Code bovenaan het Deals-scherm van je app.
Stel je bestelling verder samen en betaal indien mogelijk contactloos of mobiel. Smakelijk!

TIP Indien het scannen niet werkt kan je onder de QR-code die verschijnt, een cijfercode terugvinden. Voeg deze cijfercode bij ‘coupon ingeven’ toe.

Download onze app

Met onze app krijg je de beste deals en spaar je punten die je kan inwisselen voor gratis producten! Bovendien zijn er regelmatig toffe extra’s, enkel voor onze app-gebruikers!