You are here

McDo op je smartphone

App’laus voor onze nieuwe app!

Bekijk hier hoe het werkt

 

 

 

Kant-en-klare installatie met één klik

Klik op het icoon om de app te downloaden:


NIEUW: My McDo

Vanaf nu vind je al je punten, promoties en cadeaus van vrienden onder de nieuwe tab My McDo.


Mijn Punten

Scan je kasticket in na elke bezoekje aan je McDo. Voor elke euro krijg je 5 punten! Zo spaar je voor gratis frietjes, een Big Mac, een Medium Menu en heel wat andere cadeaus.

 

Heerlijke promoties

In elk McDo-restaurant word je als app-gebruiker beloond met kortingen. Check dus altijd wat jouw favoriete McDo te bieden heeft. Heb je ’n kortingbon? Toon hem gewoon op je smartphone aan de kassa. Altijd lekker meegenomen.


Iets cadeau doen?

In een vrijgevige bui? Ga naar Mijn Punten, kies een item en klik op ‘Ik wil iemand blij maken’. Je kan dan ofwel een link versturen, ofwel aan de gelukkige vragen om de streepjescode te scannen. Op voorwaarde dat de bestemmeling zelf de app heeft, natuurlijk. Die vindt je cadeau dan terug onder de tab My McDo. Iedereen blij!

 

Jouw mening telt!

Happy met alles? Dan willen we ’t graag horen. Ook als we iets kunnen verbeteren. Laat even weten wat je vond van je bezoek via de Feedback-tab. Want zorgen dat jij tevreden bent, daar doen we ’t voor bij McDonald’s.


Een McDo in de buurt?

Wil je de kortste weg naar de dichtstbijzijnde McDonald’s weten? De app wijst je de weg. En je vindt meteen de openingsuren en de aanwezige voorzieningen. Superhandig.

 

 

Heb je nog vragen? Of zijn er onduidelijkheden?

›   Bekijk hier al onze antwoorden

 

Dutch