You are here

WERKEN OP HET HOOFDKANTOOR

Zeggen deze waarden jou iets ?

Wil je bijdragen tot de ontwikkeling van een dynamisch en groeiend merk ?

Werken bij McDo

Kom dan bij ons werken !


Komen werken bij McDonald’s® België is komen werken bij dynamische teams die gericht zijn op innovatie en de zoektocht naar klanttevredenheid. Het delen van de expertise en het teamwerk worden elke dag in de praktijk gebracht.

In het hoofdkantoor ontwikkelen we de concepten van morgen en de strategieën van ons merk in België.

Ben je gemotiveerd, wil je jezelf bewijzen, wil je je ideeën delen in een respectvolle omgeving waarin het individu in het hart van de organisatie staat, raadpleeg dan onze opportuniteiten.

Onze medewerkers bedenken en ontwikkelen nieuwe projecten en concepten die de ontwikkeling van ons merk en ons netwerk begeleiden via operationele en functionele functies.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe expertise en competenties en nodigen je dan ook uit om bepaalde van onze functiebeschrijvingen te raadplegen en online je kandidatuur in te dienen.

 

 

 

 

 


Een werk... een carrière :

Vrouwen en mannen maken de waarde van de onderneming en haar toekomst uit, zij zorgen voor de ontwikkeling van de onderneming, net zoals de onderneming hen begeleidt in hun ontwikkeling…

Wij zorgen ervoor dat de medewerkers zelf hun ontwikkeling in handen nemen en wij begeleiden hen in hun verwezenlijkingen en in het vergroten van hun competenties. Het traject en de wensen worden individueel bestudeerd. Verrijkende en veelbelovende trajecten worden mogelijk...

metiers

FOCUS OP ENKELE VAN ONZE FUNCTIES :

img-bull-metier VASTGOEDexpansie

›   EXPANSIEVERANTWOORDELIJKE: Zoekt naar sites en terreinen die onze restaurants van morgen zullen worden; blijft verantwoordelijk voor zijn dossiers tot de bouwvergunning verkregen is.

img-bull-metier OPERATIonS

›   CONSULTANT OPLEIDING:
Biedt de kennis en de competenties die nodig zijn om de managementteams in het restaurant te laten evolueren.

›   CONSULTANT OPERATIONS:
Adviseert de franchisenemers in de operationele en lokale ontwikkeling van hun activiteit over de uitvoering van plaatselijke marketingacties, controleert de structuren voor de naleving van operationele normen.

 

img-bull-metier FinancIËN

›   BEHEERCONTROLLER:
Volgt en analyseert de financiële resultaten van de verschillende structuren of profitcenters met het oog op optimalisering.

›   BOEKHOUDER:
Stelt de boekhouding van de vennootschappen op of zorgt voor het opstellen van de facturen tot de opstelling van de fiscale bundels, in rechtstreeks contact met de restaurantdirecteurs of zaakvoerders van de vennootschappen.

 

img-bull-metier INFORMATICA

›   PROJECTLEIDER INFORMATICA:
Begeleidt alle afdelingen door rechtstreeks of via dienstverleners innoverende oplossingen te ontwikkelen die de informatiestromen en de beheerswijzen optimaliseren en de ervaring van onze consumenten in onze restaurants verbeteren.

 

img-bull-metier VERKOOPANALYSE

›   BUSINESS ANALIST:
Analyseert de verkoopgegevens vanuit een macro- of micro-economisch standpunt en maakt er een synthese van en helpt zo de afdelingen marketing, aankoop... en onze algemene directie bij hun beslissingen.

 

img-bull-metier HR

›   HR-CONSULTANT:
Begeleidt, adviseert en controleert de franchisenemers over het HR-beleid en de sociale wetten.

 

img-bull-metier DUURZAME ONTWIKKELING

›   VERANTWOORDELIJKE MILIEUPROJECTEN:
Ontwerpt en implementeert de acties, tools en middelen waarmee onze ambities op het vlak van duurzame ontwikkeling kunnen worden waargemaakt, met name op het vlak van de vermindering van het energieverbruik, van de uitstoot van broeikasgassen, afval, in samenwerking met de interne departementen en het netwerk.
 


Deze lijst is uiteraard niet volledig. Je kan al onze aanbiedingen vinden in de rubriek "WERKEN OP HET HOOFDKANTOOR", of je vindt al onze functies in de rubriek "spontaan solliciteren".

 

Dutch