Fans en Rode Duivels als één man achter de Red Devils Burgers

Samen zetten we volop onze tanden in dit EK!

Ook zo’n fan van de Rode Duivels? Olé, dan zijn we fans onder elkaar. En om iedereen nog meer energie te geven om te supporteren, zijn er vanaf nu de exclusieve Red Devils burgers in jouw favoriete McDonald’s® restaurant. Je herkent ze meteen aan het brandmerk van de duivelse drietand op het broodje.
 

Ze komen in twee smaken. Fan van kip? Haal dan je hart op aan de Red Devils Chicken Burger, met lekkere kip tussen twee sneetjes cheddar, tomaat, sla, rode uien en twee heerlijke sauzen. Liefhebber van rundvlees? Dan is de Red Devils Beef Burger voor jou. Ook met dubbele plakjes cheddar, tomaat en sla, maar met augurkjes en gefrituurde uitjes, afgewerkt met een smakelijke saus.
 

In afwachting dat de Rode Duivels aantreden op de grasmat, kan je ze alvast bewonderen bovenop het gehandtekende doosje van de Red Devils Burgers. Via de McDo-app tover je een voetballende Rode Duivel tevoorschijn in 3D. Of je kan je uitleven met duivelse games en wedstrijden waarbij je gesigneerde shirts en tal van andere leuke Rode Duivels-prijzen kan winnen!

GO GO GO RODE DUIVELS!

Naar de burgersDownload onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!