You are here

INLEIDING

"Het succesrecept van franchising bij McDonald’s® België..."

België telt 82 McDonald's® restaurants die geëxploiteerd worden door 25 franchisenemers en die in 2015 meer dan 42 miljoen klanten hebben bediend.

De relatie tussen McDonald’s® en haar franchisenemers is gestoeld op wederzijds vertrouwen en professionalisme, maar is vooral een persoonlijke relatie. De franchisenemer is vooral lokaal verankerd, maar wordt vanaf de eerste dag bijgestaan door de zetel van McDonald’s® België die haar jarenlange expertise ter beschikking stelt en de franchisenemer op elk vlak ondersteunt (operationeel, producten, lokale marketing...).

De kandidaat-franchisenemers krijgen bovendien een intensieve opleiding van minstens 12 maanden die hen zowel theoretisch maar vooral praktisch begeleidt. Want wie een franchisenemer bij McDonald’s® wil worden mag absoluut niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Een franchisenemer van McDonald’s® brengt 100% van zijn tijd door in en voor zijn restaurants. Alleen zo kan hij met zijn team dagelijks de kwaliteit en de service leveren die eigen zijn aan McDonald’s®.

Kortom, hij is de leider van een gemotiveerd en ondernemend team dat de expertise en de kracht van het merk ten volle benut.


›   IS ER EEN BIJZONDER PROFIEL NODIG OM FRANCHISENEMER TE WORDEN?

›   SELECTIEPROCEDURE EN OPLEIDING

›   VEELGESTELDE VRAGEN

›   INSCHRIJVING

Dutch