You are here

FUN BIJ McDONALDS®

Speeltje van het moment

Happy Meal
Pokémon & Hello Kitty

Nostalgie troef, want Pokémon en Hello Kitty zijn terug! De schattige Hello-Kitty speeltjes zijn gemaakt om echte theekransjes te organiseren met vrienden en familie. De Pokémon speeltjes vormen een unieke collectie! Er zijn 16 speeltjes te verzamelen gedurende 4 weken, dit zolang de voorraad strekt.

© 2017 McDonald’s. The following trademarks are owned by McDonald’s Corporation and its affiliates: McDonald’s, Happy Meal, the Happy character, The Golden Arches Logo and Happy Studio.© 2017 The Pokémon Company International. ©1995-2017 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. TM, ®, and character names are trademarks of Nintendo. ©1976, 2017 SANRIO

 


Happy Studio

Happy studio

Happy Studio is een volledig gratis onlinewereld, waar de kinderen toegang krijgen tot een prachtig universum waar ze met hun favoriete helden kunnen spelen, samen met hun vrienden of familie. Happy Studio is ook een platform waar de ouders een oogje in het zeil kunnen houden bij alles wat hun kinderen doen, waar ze met hen samen kunnen spelen of ze zelfs kunnen belonen.

 

Elke maand tref je op de internetsite de held van de maand aan en vind je er extra spelletjes dankzij de code die je in het Happy Meal® doosje vindt.

›   www.happystudio.com


Ken je de

« Ronald Gym Club ? »

gymclub

Een bezoekje met het gezin aan McDonald's® moet gelijk staan aan plezier en ontspanning. In onze restaurant hebben we dan ook speelzones ingericht waar je kinderen zich voor en na de maaltijd kunnen uitleven. De kinderen krijgen er de allermodernste speelzone tot hun beschikking: ze kunnen er klimmen, fietsen, basket spelen of aan atletiek doen. Ze vinden er virtuele parcoursen en chronometers, de perfecte toestellen om zich mee te amuseren. Ontspanning en plezier gegarandeerd, in alle vrijheid!

Slechts enkele McDonald's® restaurants beschikken over een Ronald Gym Club. Om te weten of jouw McDonald's® restaurant er eentje heeft, kun je een kijkje nemen op de restaurantfiche.


 

Dutch