You are here

FUN BIJ McDONALDS®

Speeltje van het moment

Happy Meal
Pieter Konijn

Ontdek de wereld van Pieter Konijn vanaf 28 maart in de bioscoop én in onze Happy Meal ! Er zijn 10 speeltjes te verzamelen gedurende 6 weken.*

*Of tot de voorraad strekt in het restaurant

Pieter Konijn en alle personages TM & © Frederick Warne & Co Limited. Pieter Konijn TM, de Film © 2018 Columbia Pictures Industries, Inc. Alle rechten voorbehouden.

 

© 2018 McDonald’s. De volgende handelsmerken zijn in bezit van McDonald’s Corporation en haar fillialen: McDonald’s, Happy Meal, het Golden Arches Logo en het Happy Meal-karakter.

 


Happy Studio

Happy studio

Happy Studio is een volledig gratis onlinewereld, waar de kinderen toegang krijgen tot een prachtig universum waar ze met hun favoriete helden kunnen spelen, samen met hun vrienden of familie. Happy Studio is ook een platform waar de ouders een oogje in het zeil kunnen houden bij alles wat hun kinderen doen, waar ze met hen samen kunnen spelen of ze zelfs kunnen belonen.

 

Elke maand tref je op de internetsite de held van de maand aan en vind je er extra spelletjes dankzij de code die je in het Happy Meal® doosje vindt.

›   www.happystudio.com


Ken je de

« Ronald Gym Club ? »

gymclub

Een bezoekje met het gezin aan McDonald's® moet gelijk staan aan plezier en ontspanning. In onze restaurant hebben we dan ook speelzones ingericht waar je kinderen zich voor en na de maaltijd kunnen uitleven. De kinderen krijgen er de allermodernste speelzone tot hun beschikking: ze kunnen er klimmen, fietsen, basket spelen of aan atletiek doen. Ze vinden er virtuele parcoursen en chronometers, de perfecte toestellen om zich mee te amuseren. Ontspanning en plezier gegarandeerd, in alle vrijheid!

Slechts enkele McDonald's® restaurants beschikken over een Ronald Gym Club. Om te weten of jouw McDonald's® restaurant er eentje heeft, kun je een kijkje nemen op de restaurantfiche.


 

Dutch